OBIECTIVELE  ASOCIATIEI

 

 

1. Proiectarea unei strategii de dezvoltare locala plasata sub responsabilitatea comunitatii a avut ca punct de plecare identificarea si analiza nevoilor corelate cu oportunitatile de dezvoltare durabila a teritoriului si a presupus derularea unui proces de consultare si animare realizat la nivel local, cu implicarea, in mod activ, a actorilor locali (publici, privati, societate civila) si a partenerilor asociatiei

2. Stimularea implicarii comunitatilor in dezvoltarea locala prin formarea unui parteneriat local;

3. Elaborarea şi implementarea unei strategii integrate de dezvoltare locala ce va da posibilitatea actorilor locali din diferite domenii de activitate să conlucreze în folosul comunităţilor pescaresti, inclusiv a initiativelor de cooperare nationala si transnationala;

4. Abordare integrata in solutionarea problemelor cu care se confrunta comunitatile pescaresti printr-o abordare multisectoriala realizata prin corelarea si asigurarea complementaritatii intre politicile de dezvoltare la nivel local si regional.

5. Dezvoltare integrată care vizeaza incluziunea socială in comunitățile pescaresti si combaterea tuturor formelor de discriminare, promovarea egalităţii de şanse.

Asociatia Flag Dunarea Dobrogeana

Adresa: Sos. Constantei nr 18, Harsova - Romania

Telefon:  0766 607 740

Website: www.afdd.ro

E-mail: dunareadobrogeana@yahoo.com

 Continutul acestui website nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

 

Copyright © www.afdd.ro.

Creat de: IT&C Logistic Help S.R.L.